Personlig rådgivning – 60 min

Goldenpath Marketing Session

FÖR DIG som vill få personlig handledning och skräddarsydda tips för att lyfta din marknadsföring och digitala försäljning.

Är du osäker på varför trafiken står stilla? Önskar du ett strategiskt bollplank för din synlighet och marknadsföring? Detta är din chans att få personlig rådgivning och konkreta tips för hur du kan jobba smartare och effektivare. Sudda bort allt tvivel och all osäkerhet. Efter denna session har du en kristallklar bild av hur du kan uppnå dina mål på snabbast och enklast sätt. Upplev ett större självförtroende och en ‘go getter’-motivation som gör att det känns enkelt och roligt att ta action och sälja mer digitalt. 

pris:  6450 kr ex moms

website audit offer

Website Audit

En helhetsanalys för att öka din hemsidas engagemang och konverteringar

FÖR DIG som vill få hands-on tips på vad du kan göra för att öka hemsidans engagemang och konverteringar. Vilka enkla åtgärder kan ge dig fler besökare och fler konverteringar?

Efter avslutad session kommer du veta exakt vad du behöver göra för att vinna större förtroende och sälja mer via hemsidan. En skräddarsydd helhetsanalys som innefattar SEO, UI/UX, konverteringsoptimering, content marketing, lead generation och copywriting.

Pris: från 11 534 kr ex moms

Digital kurs

SEO & Copywriting Brilliance

FÖR DIG som vill skapa innehåll som folk faktiskt hittar till och läser. Du lär dig effektiva metoder att driva trafik via SEO – utan krav på konsulthjälp. Med dem bästa knepen inom copywriting och konverteringsoptimering blir du en mästare på att skapa engagerande innehåll som får besökaren att gå hela vägen i mål. 

En kurs för dig som vill lära dig SEO, copywriting och content på ett hands-on och roligt sätt.

Visibility & Brand Emporium

Löpande strategisk & operativ hjälp

FÖR DIG som vill ha en strategisk och operativ helhetslösning för din marknadsföring och bli det självklara valet inom din bransch. 

Du får tillgång till ett noga utvalt team av expertkonsulter som arbetar strukturerat och målinriktat för att stärka ditt varumärke. Med vår hjälp kommer dina erbjudanden att sticka ut från mängden, driva mer engagemang och ha ett verkligt inflytande på människor och omvärlden.
    

Pris per månad: från 62 140 kr ex moms

SEO-analys

Inkl. konkurrentanalys & UX-audit

FÖR DIG som önskar en komplett SEO-analys för att öka i trafik idag och på sikt.

Du får en komplett analys av hemsidans befintlig synlighet och förbättringspotential, inklusive analys av 3 st konkurrenter, UX och en handlingsplan för snabbast ökning i positioner. För dig som vill överglänsa dina konkurrenter i söktrafiken och få nya och briljanta content idéer.

Paketpris: från 39 800 kr ex moms