SEO-analys

& implementering

Låt dina prospekt hitta till dig när dem behöver det.

För dig som vill landa fler affärer via hemsidan. 

SEO är för dig som vill…

Öka din synlighet

Ta reda på vilka enkla åtgärder som kan öka dina placeringar och ge dig fler engagerade besökare till hemsidan.

Landa fler prospekt

SEO är ett utmärkt sätt att synas för din målgrupp och öka antalet förfrågningar och leads via hemsidan.

Stärka din auktoritet

Bli den dominerande spelaren på Google och få bäst synlighet jämfört med konkurrenterna.

Vill du också öka din synlighet och landa fler affärer?

Detta ingår:

1.

Sökordsanalys

Vi tar reda på vilka sökord som är mest relevanta till din bransch och verksamhet och vilka sökord som har bäst potential att driva trafik och affärer till din hemsida.

2.

Handlingsplan

Vilka enkla åtgärder kan förbättra din befintliga synlighet? Handlingsplanen grundar sig i ett strategiskt urval av sökord och en plan för vilket innehåll som ska produceras.

3.

Implementering 

Vi implementerar sökorden på hemsidan och justerar texter för att stärka relevansen för dina viktigaste sökord. Redan efter två veckor kan du se en ökning i trafik.

”Börja synas för rätt målgrupp, vid rätt tillfälle och med rätt innehåll.”

Detta är för dig som…

Har en befintlig hemsida
Vill öka din synlighet 
Vill stärka ditt varumärkes förtroende
Vill locka rätt målgrupp & landa fler prospekt 

Visste du att SEO ger dig lägre annonskostnader?

SEO hjälper dig att stärka din hemsidas relevans. Det ger dig pluspoäng hos Google som i sin tur belönar dig med lägre annonskostnader. Med SEO som grund för din hemsida blir det alltså billigare för dig att annonsera via Google Ads. 

Vill du också dra ner på dina annonskostnader med hjälp av SEO?

UX-analys och pagespeed

Vi tar reda på hur prestandan för hemsidan ser ut och vidtar lämpliga åtgärder för att förbättra hemsidans användarupplevelse och laddningstid.

 

Konkurrentanalys

Det ingår alltid en analys av dina tre största konkurrenter. Vi tar reda på hur deras SEO-synlighet ser ut och identifierar nya möjligheter till bättre placeringar.

 

Nya content idéer

I leveransen ingår alltid en sökordsanalys som ger dig massvis med nya contentidéer. Få en lista på spännande ämnen att skriva om och se hur dina blogginlägg attraherar nya läsare som aldrig förr!

Kunder med stora visioner 

I have had the great fortune to consult Sandra in SEO and SEM-matters, and I am deeply impressed by her ability to quickly grasp our area of business, which lay in the point where software as a service, logistics, and sustainability intersect. Sandra Wasserman is a highly skilled digital strategist and I look forward to working with her again.

Vibeke Specht

Head of PR and Communications, LogTrade Technology AB

When it comes to making your hobby your career, Sandra has truly succeeded. Her interest in the web and SEO goes beyond finding out the basics and in the years I have known Sandra, she has become an expert in copy and SEO. 

Jonathan Burns

Business Developer & Recruiter

Sandra är ordningssam, effektiv och kunnig inom sitt område samtidigt som där finns en ständig strävan efter nya kunskaper inom digital marknadsföring. Detta har visat sig vara en av hennes starkaste sidor och är en egenskap som jag tror kommer att ta henne långt i karriären. Kan inget annat än att gratulera hennes framtida arbetsgivare!

Måns Gullberg

Head of SEO , Modifinder AB

Tack vare vårt samarbete kunde god styrfart i företaget upprätthållas även i perioder när jag som verksamhetsledare inte har möjlighet att delta operativt i det dagliga arbetet. Sandra är lösningsfokuserad, en god teamspelare och har en stor initiativrikedom. Hon ser lösningar på olika nivåer som gör att vi har kunnat nå flera viktiga milstolpar.

Anki Sundin

Founder & CEO, Anki Sundin AB

Är du redo att öka din synlighet?

Pris
Från 39 800 kr
ex moms
Hur lång tid tar leveransen?

Leveransen tar i regel 2–4 veckor beroende på hur stor din hemsida är.

Hur mycket tid behöver jag avsätta?

Du behöver avsätta cirka 1 timme för ett uppstartsmöte, samt vara tillgänglig via telefon eller mejl för att svara på eventuella frågor och ge feedback under arbetets gång. Bäst resultat uppnås när det sker ett nära samspel mellan oss som leverantör och dig som beställare.  

Ingår det någon implementering?

Vi sköter oftast hela leveransen från analys till implementering. Om du endast önskar en analys går det givetvis också att ordna.

Hur snabbt kommer jag öka i placeringar?

Vi brukar se en ökning i våra kunders. placeringar redan efter två veckor. Hur snabbt du ökar i placeringar beror på konkurrensen och hur din befintliga synlighet ser ut när vi sätter igång. Vissa sökord har låg organisk konkurrens vilket innebär att det kan finnas goda chanser att snabbt komma upp i höga placeringar. Andra sökord är mer konkurrensutsatta med starka konkurrenter som dominerar de högta placeringarna – då kan det ta längre tid att öka i trafik.

Kan jag kombinera SEO med Google Ads?

En kombination av SEO och Google Ads är alltid att rekommendera. SEO sätter grunden för din synlighet i sökmotortrafiken och stärker hemsidans relevans och användarupplevelse. Med en SEO-anpassad hemsida får du bättre kvalitet på dina Google Ads annonser och belönas därför med lägre klick kostnader.  

En kombination av SEO och Google Ads är även bra om du vill se en trafikökning snabbare. Kom ihåg att en SEO-satsning alltid bör göras innan annonseringen påbörjas om du vill undvika onödigt dyra klick kostnader.

Hur vet jag om SEO är rätt satsning för mig?

Om du har funderingar kring SEO och huruvida det är rätt satsning för dig är du välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri konsultation.

Jag har fått svar på mina frågor

Som egenföretagare slår mitt hjärta extra hårt för entreprenörer och företag med stort driv och en vilja att påverka. Jag älskar att samskapa och är alltid 100% engagerad i det jag gör.

Dags att börja synas för rätt personer och sälja mer digitalt?

Offertförfrågan

SEO-analys

GDPR

10 + 10 =