SEO-analys

Låt dina prospekt hitta till dig när dem behöver det.

Din hemsida driver en del trafik men du har ingen aning om vad du kan göra för att öka din synlighet till nästa nivå. Du sneglar på konkurrenterna och undrar varför de lyckas bättre. 
SEO känns som en gissningslek och du hoppas att du gör rätt. Men du känner dig frustrerad och har svårt att veta vad du ska fokusera på, och varför. 
Dessutom lider företaget av contenttorka och du känner dig inte alls motiverad att skapa nytt innehåll. 
Det är här SEO kommer in i bilden.

SEO är för dig som vill…

Öka din synlighet

Du får stenkoll på din befintliga synlighet och vilka enkla åtgärder som kan öka dina placeringar och ge dig fler besökare.

Landa fler prospekt

Få reda på vilken information din målgrupp söker efter och se till att skriva texter som skapar förtroende och landar fler prospekt.

Ligga steget före konkurrenterna

Stärk din auktoritet inom branschen och övergläns konkurrenterna bäst synlighet och engagemang. 

Vill du också öka din synlighet och attrahera fler prospekt?

Med en SEO-analys får du reda på…

1.

Om din hemsida har rätt information för din målgrupp

Vi undersöker sökbeteendet kopplat till din bransch och din marknad. Få reda på vilka de populäraste sökorden är och vad du kan göra för att skapa innehåll som just din målgrupp söker efter.

2.

Hur du kan få en bättre synlighet än konkurrenterna

Hur goda chanser har du att vinna fler placeringar i sökresultaten? Du får en detaljerad insikt i dina konkurrenters synlighet och en step-by-step plan på vad du kan göra för att bli ännu bättre.

3.

Om det finns värdefull trafik som du går miste om 

Sökbeteendet förändras konstant och nya trender påverkar vad användare söker efter. Se till att hålla din hemsida uppdaterad med nytt innehåll och öka chanserna till mer trafik och en bättre synlighet. 

”Börja synas för rätt målgrupp, vid rätt tillfälle och med rätt innehåll.”

Detta är för dig som…

Har en befintlig hemsida
Vill öka din synlighet 
Vill stärka ditt varumärkes förtroende
Vill locka rätt målgrupp & landa fler prospekt 

Visste du att SEO ger dig lägre annonskostnader?

SEO hjälper dig att stärka din hemsidas relevans. Det ger dig pluspoäng hos Google som i sin tur belönar dig med lägre annonskostnader. Med SEO som grund för din hemsida blir det alltså billigare för dig att annonsera via Google Ads. 

Vill du också dra ner på dina annonskostnader med hjälp av SEO?

Content torka? Lugn. SEO ger dig massvis med nya content idéer.

Har du svårt att veta vilket innehåll du ska skapa? Känner du dig omotiverad att skriva nästa artikel – eller spela in nästa YouTube-film?

I leveransen ingår alltid en sökordsanalys som ger dig massvis med nya contentidéer. Få en lista på spännande ämnen att skriva om och se hur dina blogginlägg attraherar nya läsare som aldrig förr!

 

Personlig kontakt + handledning

Transparens, lyhördhet och engagemang är nyckelorden för vårt samarbete. Jag blir ditt personliga bollplank och vi håller löpande kontakt genom hela processen.

 

Tydlig dokumentation

Samarbetet avslutas med en personlig avstämning och du får ett snyggt och väldokumenterat underlag som du kan presentera internt, inklusive en handlingsplan för implementeringsarbetet.

Kunder med stora visioner 

I have had the great fortune to consult Sandra in SEO and SEM-matters, and I am deeply impressed by her ability to quickly grasp our area of business, which lay in the point where software as a service, logistics, and sustainability intersect. Sandra Wasserman is a highly skilled digital strategist and I look forward to working with her again.

Vibeke Specht

Head of PR and Communications, LogTrade Technology AB

When it comes to making your hobby your career, Sandra has truly succeeded. Her interest in the web and SEO goes beyond finding out the basics and in the years I have known Sandra, she has become an expert in copy and SEO. 

Jonathan Burns

Business Developer & Recruiter

Sandra är ordningssam, effektiv och kunnig inom sitt område samtidigt som där finns en ständig strävan efter nya kunskaper inom digital marknadsföring. Detta har visat sig vara en av hennes starkaste sidor och är en egenskap som jag tror kommer att ta henne långt i karriären. Kan inget annat än att gratulera hennes framtida arbetsgivare!

Måns Gullberg

Head of SEO , Modifinder AB

Tack vare vårt samarbete kunde god styrfart i företaget upprätthållas även i perioder när jag som verksamhetsledare inte har möjlighet att delta operativt i det dagliga arbetet. Sandra är lösningsfokuserad, en god teamspelare och har en stor initiativrikedom. Hon ser lösningar på olika nivåer som gör att vi har kunnat nå flera viktiga milstolpar.

Anki Sundin

Founder & CEO, Anki Sundin AB

Är du redo att öka din synlighet?

Pris
Från 39 800 kr
ex moms
Hur lång tid tar leveransen?

Leveransen tar i regel 2–4 veckor beroende på hur stor din hemsida är.

Hur mycket tid behöver jag avsätta?

Du behöver avsätta 1 timme för ett uppstartsmöte, samt vara tillgänglig via telefon eller mejl för att svara på eventuella frågor och ge feedback under arbetets gång. Bäst resultat uppnås när det sker ett nära samspel mellan mig som leverantör, och dig som företag. När det är dags för överlämning behöver vi 1–2 timmar för genomgång av analysen. 

Ingår det någon implementering?

Analysen kommer att ge dig ett tydligt underlag och noga instruktioner så du vet vilka sökord som ska implementeras, om du behöver skapa något nytt innehåll eller ändra i befintliga texter. Önskar du hjälp med implementeringen går det givetvis också att ordna.

Hur snabbt kommer jag öka i placeringar?

Hur snabbt du ökar i placeringar beror helt och hållet på konkurrensen och hur din befintliga synlighet ser ut när vi startar. Vissa sökord har låg organisk konkurrens vilket innebär att det kan finnas goda chanser att snabbt komma upp i höga placeringar. Andra sökord är mer konkurrensutsatta med starka konkurrenter som dominerar de högta placeringarna – då kan det ta längre tid att öka i trafik.

Kan jag kombinera SEO med Google Ads?

En kombination av SEO och Google Ads är alltid att rekommendera. SEO sätter grunden för din synlighet i sökmotortrafiken och stärker hemsidans relevans och användarupplevelse. Med en SEO-anpassad hemsida får du bättre kvalitet på dina Google Ads annonser, och belönas därför med lägre klick kostnader.  

En kombination av SEO och Google Ads är även bra om du vill se en trafikökning snabbare. Kom ihåg att en SEO-satsning alltid bör göras innan annonseringen påbörjas om du vill undvika onödigt dyra klick kostnader.

Hur vet jag om en SEO-analys är rätt satsning för mig?

Om du har funderingar kring SEO och huruvida det är rätt satsning för dig är du välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri konsultation.

Jag har fått svar på mina frågor

Som egenföretagare slår mitt hjärta extra hårt för entreprenörer och företag med stort driv och en vilja att påverka. Jag älskar att samskapa och är alltid 100% engagerad i det jag gör.

Dags att börja synas för rätt personer och sälja mer digitalt?

Offertförfrågan

SEO-analys

GDPR

5 + 3 =